Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Over Judith Bakkers

“Taal is zeg maar mijn ding, schrijven doe ik als ademen.”

Na het Gymnasium, studie PR en Communicatie en Nederlandse taal en letteren, kwam ik als vanzelf in de communicatie terecht. Eerst als communicatieadviseur en daarna als tesktschrijver. Al jong zag ik de voordelen van het freelancebestaan. Al meer dan 20 jaar schrijf ik pakkende en passende teksten en adviseer klanten over hoe ze met hun doelgroep kunnen communiceren.

Ïk doe niets liever dan een waardevolle verbinding tot stand brengen tussen zender en ontvanger.

LANGLOPENDE RELATIES

Ik ga in mijn werk voor langlopende, serieuze relaties. Ik ben eerlijk, direct, betrouwbaar, meelevend, meedenkend, secuur en ik werk hard. Als het klikt profiteert u van een freelancer die zich oprecht verdiept in uw bedrijf en nooit te beroerd is om wat extra’s te geven.

OP AFSTAND

Al meer dan 20 jaar werk ik vanachter mijn eigen bureau. Natuurlijk kom ik bij u vergaderen, ga ik naar interviewlocaties of voor reisreportages naar het buitenland. Maar het finale creëeren, gebeurt achter mijn eigen bureau. In alle stilte en opperste concentratie. Voor het beste resultaat.

KUNT U HET AAN?