TEKSTSCHRIJVER NODIG?

REDACTIE

Pré Communicatie kan ingezet worden als redacteur, hoofdredacteur of eindredactie. 

Voor professionaliteit en passie.

TEKSTEN

Pré Communicatie maakt onderscheidende teksten voor on- en offline publicaties.
Creatief, afgestemd op doel en doelgroep en voor ieder medium (on- en offline).

Voor het beste vehaal

BLADMANAGER

Pré Communicatie begeleidt het tot stand komen van magazines van A-Z. Stuurt medewerkers en derde partijen aan, verzorgt de planning en komt met creatieve ideeën.

Voor een creativiteit en visie.

OFFLINE TEKSTEN

Al meer dan 20 jaar verzorgt Pré Communicatie zeer diverse teksten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Van artikelen voor gerenommeerde consumentenmagazines, woningbrochures voor makelaars, tip pagina’s voor customer magazines, interviews voor personeelsbladen, onderzoeksartikelen voor vakbladen tot persberichten en nieuwsbrieven.

Wat kunt u van deze tekstproducent verwachten?

Heeft u een (tijdelijke) redacteur, tekstschrijver, journalist, eindredacteur, hoofdredacteur, beeldredacteur, bladmanager of accountmanager nodig op freelance basis, dan heeft Pré Communicatie de expertise en snelheid om de materie te doorgronden, in een team te passen en kennis en kunde om uw tekstproducties optimaal uit te voeren en teams te ondersteunen.

Pré Communicatie levert hoge kwaliteit en kan ook een team daarop aansturen.

 

ONLINE TEKSTEN

Pré Communicatie schrijft en implementeert relevante online content (websiteteksten, blogs en fotografie) voor en in al uw online uitingen.

Teksten maken voor online uitingen is een wonderlijke combinatie van een portie goede schrijverskwaliteiten, heel goed realiseren wie je online doelgroep is, welke cultuur er heerst op het medium waarvoor je schrijft, teksten daarop aanpassen en ondertussen de leesbaarheid (voor o.a. mobiel), de concentratiespanne van de lezers en de mogelijkheden van het internet in de gaten houden.

Wat kunt u van deze online tekstexpert verwachten?

Heeft u een webredacteur, blogger of tekstschrijver voor digitale jaarverslagen en nieuwsbrieven nodig, dan heeft Pré Communicatie de kennis in huis om uw teksten optimaal te laten aansluiten bij de doelgroep en de online mediumkeuze.